Magic Vac Vacuum csomagolóedény, 1,5 l
100% Olaszországban készül.
A speciális szabadalmaztatott olasz termékek garantálják a tökéletes tárolást és lezárást. Az élelmiszerek vákuumcsomagolása korszerű csomagolóberendezéssel a levegő eltávolítását / beszívását jelenti a tasakból vagy tartályból, majd azt a tasakot / tartályt, amelybe a terméket elhelyezik, hermetikusan lezárják. Így megvédheti a különféle húsokat, halakat, cukrot, sajtot, zöldségeket és gyümölcsöket. Semmi sem akadályozza meg az elektronikus eszköz, például laptop vagy okostelefon akkumulátorának csomagolását.
A tárolt élelmiszerek vákuumcsomagolása a hűtőben.
A konténerek   ideálisak nagy családok elfoglalt szüleire. Az étel előre elkészíthető, vákuumban lezárható és hűtőszekrényben tárolható. & Nbsp;
Leolvasztás a Magic Vac® tartályokban
A vákuumcsomagolású élelmiszerek leolvasztásához helyezze őket a hűtőszekrény legalacsonyabb polcára, hogy lassan megolvadjanak, amikor hús, hal, gyümölcs, zöldség vagy más finom termék kezelése. Ha kenyeret akar, hagyja szobahőmérsékleten. & Nbsp; Fogyasszon ételt azonnal felolvasztás után Ne fagyasztja meg újra.
Élelmiszer-vákuumcsomagolás
Sok élelmiszert, például sajtot és húst, vákuumcsomagolásban árusítanak. Ezen termékek ízének és frissességének megőrzése érdekében csomagolja újra azokat a MAGIC VAC® tartályba, miután kinyitotta az ipari csomagolás. Az előrecsomagolt élelmiszert azonban a termék eredeti csomagolásán feltüntetett lejárati idő előtt szabad elfogyasztani, és a vákuumcsomagolás során a legnagyobb gondossággal és higiéniával kell kezelni.
Pácolás Magic Vac® tartályokkal
A hús, baromfi és hal pácolásához átszúrja az étel felületét, fedje le a kiválasztott pácmal és Helyezze a VAC® varázslótartályba. A Magic Vac® tartályt vákuumzárral és legalább 20 percig hűtjük. Az étel olyan ízű lesz, mintha egész éjjel pácolták volna.
Fagyasztás tartályokban
Az élelmiszerek műanyag tartályokban való fagyasztására csak a Magic Vac® tartályokat vagy üvegtartályok esetén edzett tartályokat használja. alkalmas a fagyasztó hőmérsékletére.
Élelmiszerek vákuumcsomagolása tartályokban
Szárított élelmiszerek, például tészta, gabonafélék, liszt, cukor, burgonya chips, perecek és sütemények, vagy állati takarmányok diéta, vákuumcsomagolás után hosszabb ideig megtartják szerkezetüket és friss ízüket. A saláták és a zöldségek egész héten frissek lehetnek, ha a Magic Vac® tartályokban tárolják. A felesleges nedvesség felszívásához hajtsa össze a papírtörülközőt, és helyezze a tartály aljára.
Biztonságos és tesztelt
Magic Vac patronok nem tartalmaznak BPA-t. Az eldobható termékek ismételten mosni és újra felhasználni pénzt és a környezetet takaríthat meg. A konténerek különféle méretben kaphatók, hogy minden igényt kielégítsenek és helyet takarítsanak meg.
Megfelelőségre tesztelték
Az összes Magic Vac® tartozékot tesztelték és alkalmasak élelmiszerekkel való érintkezésre.
Használati tippek
- A folyadékokat lehűtni kell, mielőtt vákuumtartályba helyezik őket.
- A porított vagy granulált ételeket papírtörlővel kell lefedni, hogy megakadályozzák a szemek bejutását a szivattyúba.
- A felhasznált sütőolaj szűrhető, egy edényben lehűthető és hűtőszekrényben tárolható. Ilyen módon legalább egyszer újra felhasználhatja az olajat, megőrizve annak szinte valamennyi tulajdonságát.
- Az olyan termékek, mint a liszt, rizs, süteménykeverékek és palacsinták, még vákuumcsomagolásban is frissek maradnak.
- A diófélék és a fűszerek megőrzik ízét és védettek a sárgulás ellen. A legjobb műanyag vagy üveg tartályokat használni, amelyek alkalmasak vákuumcsomagoló gépekhez.
- A nem adaptált konténerek vákuumban leértékelhetők.
Termék információ
-
Rend. számaTOW011761
-
EAN8018294007805
-
Gyártó